Europacar BV is een klein en modern garagebedrijf. Dit betekent dat u persoonlijk contact heeft met degene die aan uw auto werkt. In onze nieuwe, goed uitgeruste werkplaats staan gekwalificeerde monteurs klaar om alle voorkomende reparaties voor u te verrichten. Al het denkbare onderhoud aan uw auto en lichte bedrijfsauto wordt in onze werkplaats vakbekwaam uitgevoerd.
Dit geldt natuurlijk ook voor de diverse beurten, alle mogelijke reparaties en APK-keuringen. Deze activiteiten worden uitgevoerd middels de aanwezigheid van de meest moderne apparatuur. Voor schadeherstel en auto-ruitreparaties kunt u eveneens bij
Europa carBV terecht.

Leenauto
Wanneer uw auto voor onderhoud of reparatie bij ons in de werkplaats staat, is het in overleg mogelijk om over een leenauto te beschikken.

Klaar-terwijl-u-wacht Service
Voor bepaalde onderhoudswerkzaamheden hoeft u wat Europacar betreft geen afspraak te maken. Wanneer het gaat om de vervanging van banden, ruitenwisser of accu, maar ook voor de controle en verversing van motorolie of koelvloeistof kunt u direct bij ons terecht. Terwijl u een kopje koffie drinkt, voeren wij de betreffende handeling direct voor u uit.